С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

12-та национална титла в сноуборда за Радо Янков

Най-добрият български сноубордист, Радослав Янков (Амер спортс) спечели днес 12-ата си титла от националните шампионите на България. Радо (№12) триумфира в паралелния слалом от програмата на откритото първенство, което се проведе в Банско и събра 27 мъже от 5 държави и 9 жени от 2 държави. Втори остана Адам Посинек (Чех), а трети е Угур Кочак (Тур).

При жените първа е Селин Гюлар (Тур), а втора остана шампионката от паралелния гигантски слалом в понеделник, Теодора Пенчева (Амер спортс). Трета е Нина Олсой (Тур).

Организатори на шампионата са БФСки и „Юлен“.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори