С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

10-а титла за Сани Жекова на сноубордкрос

Легендарната ни сноубордистка, Сани Жекова (Блейд), която официално обяви, че спира с активната си състезателна дейност преди 2 години показа, че все още няма кой да я победи в сноубордкроса. Сани взе участие в националното първенство, което се проведе на Витоша при отлична организация от екипа на БФски и „Витоша ски“ АД.
Жекова спечели 10-а титла в дисциплината, като изпревари на финала Лиа Манчева (Блейд).

На финала при мъжете, Валентин Миладинов (Бороборд) спечели пред Борислав Стоянов (НСА), Петър Гьошарков (Бороборд) и Симеон Чалъков (Бороборд).

На Витоша бяха определени и шампионите при момчета и момичета (младша възраст – до 13 г), момичета и момчета (старша възраст – до 15 г) и юноши и девойки (до 19 г). Пълните резултати от атрактивната надпревара на Витоша може да намерите на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори