С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БФСки проведе днес годишното си общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното си общо събрание. Участие в него взеха 18 клуба. Събранието бе ръководено от Пепа Мицева, генерален секретар на БФСки. Президентът на БФСки и член на Съвета на ФИС, Цеко Минев поздрави участниците и разказа как Федерацията е успяла да се справи с всички предизвикателства през последната година в условията на световна пандемия. Участващите клубове приеха единодушно отчета на Управителния съвет за 2020 г. Представен бе и годишният счетоводен отчет на Федерацията изготвен от експерт-счетоводител. Той също бе приет единодушно, както и бе гласувано освобождаването от отговорност на Председателя и членовете на УС през отчетения период. Участниците в общото събрание избраха и сертифициран одитор за отчетната 2021 г. Приет бе и бюджетът на Федерацията за 2021 г. В точка разни бяха обсъдени възможностите за развитие и запазване на треньорските кадри в зимните спортове. Взето бе решение клубовете да предложат вариант за даване на възможности на младите треньори, които завършват НСА да започнат работа и да останат верни на белите спортове.
„Трябва да направим възможното завършващите НСА с треньорска специалност от направленията на БФСки да имат сигурно бъдеще в ски спорта, заяви президентът на БФСки. Според Георги Бобев, вицепрезидент на Федерацията, ако не се обърне внимание на този сериозен проблем рискуваме до няколко години да няма кой да работи в клубовете. Клубовете обърнаха отново внимание на проблема с липсата на решение за бъдещето на Витоша, което сериозно спъва работата с младите таланти в белите спортове.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори