С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Нeдялкова и Пешков взеха титлите в масовия старт

Калина Недялкова (Александър Логистик) и Даниел Пешков (Банско) спечелиха титлите в масовия старт (кл.стил) от държавното лятно първенство по ски бягане, което се провежда на Юндола и е организирано от БФСки. При дамите на 2500 м., Недялкова финишира с време 9:14,6 мин. Среброто остана за Валентина Димитрова (Паничище 2009) – 9:52,4 мин, а трета е Лора Радковска (Амбарица Ски) с 11:34,1 мин. При мъжете на дистанция 5300 м., Пешков спечели титлата с време 13:15,6 мин. Втори на 4,4 сек е Тодор Малчов (Банско), а трети на 1:39,6 мин е Симеон Деянов (Узана 2007). Участие в шампионата, който е във всички възрастови групи взимат 234 състезатели от клубовете в България. Пълните резултати може да намерите на сайта www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори