С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Нeдялкова и Пешков взеха титлите в масовия старт

Калина Недялкова (Александър Логистик) и Даниел Пешков (Банско) спечелиха титлите в масовия старт (кл.стил) от държавното лятно първенство по ски бягане, което се провежда на Юндола и е организирано от БФСки. При дамите на 2500 м., Недялкова финишира с време 9:14,6 мин. Среброто остана за Валентина Димитрова (Паничище 2009) – 9:52,4 мин, а трета е Лора Радковска (Амбарица Ски) с 11:34,1 мин. При мъжете на дистанция 5300 м., Пешков спечели титлата с време 13:15,6 мин. Втори на 4,4 сек е Тодор Малчов (Банско), а трети на 1:39,6 мин е Симеон Деянов (Узана 2007). Участие в шампионата, който е във всички възрастови групи взимат 234 състезатели от клубовете в България. Пълните резултати може да намерите на сайта www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Владимир Зографски с първи точки от лятната верига Гран при

Владимир Зографски спечели днес първите си точки от лятната верига за Гран при.

Владимир Зографски открива сезона с новия си треньорски щаб

Владимир Зографски започва на 23 юли (събота) състезателния си сезон във Висла с нов треньорски екип.

ФИС инспектира Банско за Световната купа по сноуборд

Директорът на Световната купа по алпийски сноуборд, Уве Байер направи днес инспекция на Банско за предстоящата през януари 2023 г Световна купа.

генерални спонсори
партньори