С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Влади Зографски с нов силен резултат в лятната Гран при

Поредно силно представяне в лятната Гран при по ски скок направи днес Владимир Зографски. Асът ни зае 10-о място на 90-метровата шанца в Хинценбах (Ав). Зографски завърши с 234,1 т, като след първия опит бе 12-и. Победител днес е Юкия Сато (Яп) с 246,7 т, пред сънародника си Ройо Кобаяши с 245,1 т и Карл Гейгер (Гер) с 244,2 т. Със спечелените точки, Влади вече е 11-и в генералното класиране за Гран при със 132 т. Досега през сезона той има още 2 влизания в топ 10. Зографски бе 3-и и 7-и в Шучинск (Каз), като това е най-силният сезон в летните стартове в кариерата му. Лидер за Гран при Халвор Егнер Гранеруд (Нор) с 300 т. На 1 и 2 октомври са финалите на веригата в Клингентал (Гер).

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Владимир Зографски с първи точки от лятната верига Гран при

Владимир Зографски спечели днес първите си точки от лятната верига за Гран при.

Владимир Зографски открива сезона с новия си треньорски щаб

Владимир Зографски започва на 23 юли (събота) състезателния си сезон във Висла с нов треньорски екип.

ФИС инспектира Банско за Световната купа по сноуборд

Директорът на Световната купа по алпийски сноуборд, Уве Байер направи днес инспекция на Банско за предстоящата през януари 2023 г Световна купа.

генерални спонсори
партньори