С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Сани Жекова стана майка на момиченце

Най-добрата ни сноубордистка, Сани Жекова вече е щастлива майка на момиченце. Първородната й дъщеря носи името Христина.
Ето как Сани съобщи новината в социалните мрежи:
„Животът е чудо и божествена благословия, която имаме привилегията да създаваме чрез любовта си. Днес, с Христо станахме родители на прекрасно момиченце – Христина, 3100 гр, 51 см. Като родители нямаме търпение да споделим красотите, които този свят има с теб – Христина! Изпращаме прегръдки на всички наши приятели и изразяваме огромни благодарности към екипа на д-р Апостолова и колеги в Акушерство и Неонатология в Аджибадем Сити Клиник – УМБАЛ Токуда. Вашата продкрепа, търпение и висок професионализъм са изключителни!
Българската федерация по ски честити на Сани и Христо голямата радост! Пожелаваме на Христина да има щастливо и безгрижно детство! Да расте обградена с обич от семейството!

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори