С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Купа „Самоков“ – „Мемориал Сотир Сотиров“

Точно 21 състезатели по ски скок взеха участие в четвъртото издание на Купа „Самоков“, вече „Мемориал Сотир Сотиров“. По време на атрактивната надпревара бе обявено официално, че е осигурено финансиране по договор на Община Самоков с ММС за 50 метровата шанца в Самоков. Възстановяването трябва да започне през пролетта на 2022. Сред наградилите призьорите бе и г-жа Люба Кленова – зам.кмет на Община Самоков.

При момичетата до 12 г., първа е Ива Карадимова (ОТП), пред Никол Найденова (Бояна Тийм) и Рая Кръстанова (ОТП).

При момчетата в същата възрастова група, победата е за Божидар Везенков (Бояна Тийм), пред Мартин Христов (Бояна Тийм) и Данаил Павлович (Бояна Тийм).

Първа при момичетата до 15 г., е Божидара Бакова (Бояна Тийм), пред Виктория Кръстанова (ОТП) и Теодора Нинова (Бояна Тийм).

В същата възрастова група при момчетата, победата е за Ивайло Димитров (ОТП), пред Симеон Николов (ОТП) и Алек Фешев (Бояна Тийм).

При момчетата до 18 г., първи е Николай Колев (ОТП), пред Георги Караджинов (ОТП) и Камен Сотиров (ОТП).

Пълните резултати може да намерите на www.bfski.com

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори