С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Радо Янков предава опит на младите български таланти

Единственият българин носител на Световната купа на ФИС в паралелните дисциплини по сноуборд, Радослав Янков и неговият треньор - Георги Атанасов взеха участие в съвместния подготвителен лагер с "Б" отбора в Каунертал (Ав). Там в последната седмица на октомври те се подготвяха заедно с младите таланти Петър Гергьовски, Кристиян Георгиев, Тервел Замфиров и Александър Кръшняк. По време на лагера, младежите получиха ценни съвети и указания от Радо и неговия треньор, което им позволи още там да покажат видим прогрес. Юношеският национален отбор остава за още две седмици в Каунертал, където провеждат най-важния си лагер до момента в рамките на близо месец. Показаното от талантите в лагерната обстановка дава надежда, че много скоро ще ни покажат силни изяви и на сцената на световния сноуборд.
Радослав Янков продължава сериозната си подготовка за предстоящия сезон, след едно отлично възстановяване от операцията направена му през пролетта. Следващата спирка на българския ас и неговия треньор е последният им подготвителен лагер в Тарнаби, Швеция. От 11 декември започва активният състезателен сезон за екипа с първия старт за Световната купа в Банойе (Русия).

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Владимир Зографски с първи точки от лятната верига Гран при

Владимир Зографски спечели днес първите си точки от лятната верига за Гран при.

Владимир Зографски открива сезона с новия си треньорски щаб

Владимир Зографски започва на 23 юли (събота) състезателния си сезон във Висла с нов треньорски екип.

ФИС инспектира Банско за Световната купа по сноуборд

Директорът на Световната купа по алпийски сноуборд, Уве Байер направи днес инспекция на Банско за предстоящата през януари 2023 г Световна купа.

генерални спонсори
партньори