С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Малшанс спря Радо Янков за елиминациите в Кареца

Тотален малшанс стана причина асът ни в сноуборда Радослав Янков да не влезе в елиминациите в старта за Световната купа по паралелен гигантски слалом в Кареца (Ит). След първото спускане в квалификацията Радо бе 11-и, но във финалното сбърка и остана 26-и. Победата в състезанието е за Щефан Баумайстер (Гер). В класирането за голямата СК в паралелните дисциплини води Сангхо Лии (Кор) с 220 т, а Радо е 17-и с 41.
„Направих една грешка във второто спускане и тя се оказа решаваща, коментира от Италия Янков. - Чувствам се добре здравословно“. В събота Радо ще кара отново ПГС за Световната купа но в Кортина д’Ампецо (Ит).

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира треньорски семинар по ски алпийски дисциплини

Българска федерация по ски, съвместно със Сдружение "Български професионални ски инструктори" организира спортно-методически семинар по актуални проблеми в алпийските дисциплини. Семинарът ще се проведе в Банско  на 27-28.12.2023г.

Зографски вече е 18-ти за Световната купа

Владимир Зографски вече заема 18-то място в генералното класиране за Световната купа по ски скок след първите 4 старта.

Влади Зографски е в топ 15 на Световната купа в Лилехамер

Силните изяви на Владимир Зографски в Световната купа по ски продължават.

генерални спонсори
партньори