С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БОК награди президента на Българската федерация по ски

Българският олимпийски комитет (БОК) награди президента на Българската федерация по ски (БФСки) и член на Изпълкома на ФИС Цеко Минев. Почетният знак на БОК му беше връчен лично от председателя на Oлимпийския комитет Стефка Костадинова. Отличието беше дадено на Цеко Минев за приноса му в развитието на зимните спортове и олимпийското движение в България.
На същата церемония, на която традиционно БОК връчва спортните „Икари“, беше отличен и журналистът Пламен Вълков, който отговаря и за връзките с медиите на БФСки. Генералният секретар на БОК Белчо Горанов го награди с медал „Спортът за един мирен свят“ заради дългогодишния му принос в спортната журналистика.

БФСКИ

Българската федерация по ски закри състезателен сезон 2021/22

С официална церемония тази вечер, Българската федерация по ски закри един от най-успешните състезателни сезони – 2021/2022.

Алберт Попов е Спортист №1 на България и за месец март

Най-добрият български скиор Алберт Попов за втори пореден месец бе избран от спортните журналисти за "Спортист на месеца". Алпиецът спечели доверието на медиите с 4-то си място в слалома от финалите на Световната купа в Мерибел/Куршевел (Франция).

Завърши финалният лагер от „Научи се да караш ски“

Днес, в ски зона Банско завърши 4-дневният лагер за финалистите от 13-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори