С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БОК награди президента на Българската федерация по ски

Българският олимпийски комитет (БОК) награди президента на Българската федерация по ски (БФСки) и член на Изпълкома на ФИС Цеко Минев. Почетният знак на БОК му беше връчен лично от председателя на Oлимпийския комитет Стефка Костадинова. Отличието беше дадено на Цеко Минев за приноса му в развитието на зимните спортове и олимпийското движение в България.
На същата церемония, на която традиционно БОК връчва спортните „Икари“, беше отличен и журналистът Пламен Вълков, който отговаря и за връзките с медиите на БФСки. Генералният секретар на БОК Белчо Горанов го награди с медал „Спортът за един мирен свят“ заради дългогодишния му принос в спортната журналистика.

БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори