С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БОК награди президента на Българската федерация по ски

Българският олимпийски комитет (БОК) награди президента на Българската федерация по ски (БФСки) и член на Изпълкома на ФИС Цеко Минев. Почетният знак на БОК му беше връчен лично от председателя на Oлимпийския комитет Стефка Костадинова. Отличието беше дадено на Цеко Минев за приноса му в развитието на зимните спортове и олимпийското движение в България.
На същата церемония, на която традиционно БОК връчва спортните „Икари“, беше отличен и журналистът Пламен Вълков, който отговаря и за връзките с медиите на БФСки. Генералният секретар на БОК Белчо Горанов го награди с медал „Спортът за един мирен свят“ заради дългогодишния му принос в спортната журналистика.

БФСКИ

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

Банско приема за първи път световна и европейска купа по сноуборд

Българската федерация по ски получи поредно признание по време на календарната конференция на ФИС в Порторож.

генерални спонсори
партньори