С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Радослав Янков отново в топ 7 на Световната купа

Силното представяне на Радослав Янков в Световната купа по сноуборд продължи и днес. На паралелния гигантски слалом в Кортина д’Ампецо (Ит) националът ни зае седмо място. Той бе девети в квалификацията, но на осминафинала победи Александър Пайер (Ав). В битката за топ 4 Радослав се спусна с италианската звезда Роналд Фишналер, който го надви накрая с 0,17 сек. Така след седмото място на паралелен слалом в Баной днес Радо отново е седми за Световната купа. Победата в Кортина д’Ампецо бе за Дарио Кавиезел (Швейц). В класирането за голямата СК в паралелните дисциплини Радослав Янков е 14-и с 82 т. Лидер е Санхо Ли (Кор) с 300. За малката купа на ПГС българинът е 15-и с 46 т, а води отново Ли с 220 т.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

Кристиан Георгиев взе титлата и в паралелния слалом

Кристиан Георгиев (Юлен) взе златото и в паралелния слалом

генерални спонсори
партньори