С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Призьори от Купа „Александър Логистикс“ на Витоша

Завършиха състезанията по ски бягане за купа „Александър Логистиск“, които се проведоха под Черни връх на Витоша.

Победител при мъжете, в преследването на 6 км с прекъсване в свободен стил в изкачване, е Тодор Малчов (Банско) с 30:13,7 мин. Втори на 15,8 сек е неговият съотборник Даниел Пешков, а трети e Александър Огнянов (Александър Логистикс) на 4:19,4 мин.

При жените, първа е Калина Недялкова (Александър Логистикс) с 41:19,7 мин. Втора е Андрея Дяксова (Александър Логистикс) с 44:24,4 мин, а трета - Елена Георгиева (Рилски скиор) с 56:59,5 мин.

Участниците бяха приветствани от Анатоли Илиев, общински съветник и зам.председател на фондация „София – Европейска столица на спорта“.

Надпреварите за Купа „Александър логистик“ бяха част от възстановеното градско първенство на София по ски бягане, а също така бяха и част от официалния Календар на Българска федерация по ски.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Пешков и Димитрова спечелиха масовия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Даниел Пешков и Валентина Димитрова спечелиха масовия старт на 10 км (свободен стил) при мъжете и жените от втория ден на Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Калина Недялкова спечели първия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Националката Калина Недялкова спечели първия старт при жените от Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Владимир Зографски с трета победа във веригата Гран при

Владимир Зографски продължи и днес доминацията си в лятната верига Гран При по ски-скок.

генерални спонсори
партньори