С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Българските ски бегачи ще участват в стартовете от Балканската купа в Сърбия

Състезателите от „Б“ нац. отбор юноши и девойки по ски бягане в състав: Марио Матиканов, Кристиян Божилов, близнаците Иван и Димитър Ранкови, Даниела Йорданова, Дани Чолаков и Петър Милев отпътуваха за участие в Балканската купа. На 12 и 13 януари в Златибор, Сърбия ще се проведе Балканска купа. За тези млади състезатели на възраст между 14 и 18 години това ще е първо за сезона международно участие. Поради контузия на Мано Кетенлиев, треньор на „Б“ отбора, със състезателите пътува треньора на СК "Рилски скиор".
Днес за същото състезание пътуват и състезателите от „А“ отбора по ски бягане в състав: Тодор Малчов, Даниел Пешков и Александър Огнянов.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Владимир Зографски с първи точки от лятната верига Гран при

Владимир Зографски спечели днес първите си точки от лятната верига за Гран при.

Владимир Зографски открива сезона с новия си треньорски щаб

Владимир Зографски започва на 23 юли (събота) състезателния си сезон във Висла с нов треньорски екип.

ФИС инспектира Банско за Световната купа по сноуборд

Директорът на Световната купа по алпийски сноуборд, Уве Байер направи днес инспекция на Банско за предстоящата през януари 2023 г Световна купа.

генерални спонсори
партньори