С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Българските ски бегачи ще участват в стартовете от Балканската купа в Сърбия

Състезателите от „Б“ нац. отбор юноши и девойки по ски бягане в състав: Марио Матиканов, Кристиян Божилов, близнаците Иван и Димитър Ранкови, Даниела Йорданова, Дани Чолаков и Петър Милев отпътуваха за участие в Балканската купа. На 12 и 13 януари в Златибор, Сърбия ще се проведе Балканска купа. За тези млади състезатели на възраст между 14 и 18 години това ще е първо за сезона международно участие. Поради контузия на Мано Кетенлиев, треньор на „Б“ отбора, със състезателите пътува треньора на СК "Рилски скиор".
Днес за същото състезание пътуват и състезателите от „А“ отбора по ски бягане в състав: Тодор Малчов, Даниел Пешков и Александър Огнянов.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Алберт Попов с рекордно класиране във Венген

Алберт Попов постигна най-доброто си класиране на слалом за Световната купа във Венген.

Българска победа на слалома в Загреб

Юлия Златкова спечели слалома за ФИС в Загреб (Хърв).

Балканска титла в ски бягането за Даниел Пешков

Националът Даниел Пешков спечели златото при мъжете на 10 км, класически стил от Балканиадата по ски бягане в Златибор (Сърбия)

генерални спонсори
партньори