С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Тервел Замфиров и Теодора Пенчева са №1 в паралелния слалом за купа „Пампорово“

Тервел Замфиров (Юлен) и Теодора Пенчева (Амер Спортс) спечелиха днешните стартове в паралелния слалом за купа „Пампорово“, които са от календара на ФИС. Организатори на стартовете на 9 и 10 март на писта „Стената“ в родопския курорт бяха БФски и Пампорово АД.

При мъжете днес, Замфиров (№16) се наложи на финала над съотборника си Александър Кръшняк (№15). В малкия финал победата бе за Димитър Ганичев (Амер Спортс).

При жените, Теодора Пенчева победи на финала Савина Димитрова (Юлен). Трета е Андреа Коцинова (Блейд).

В паралелния гигантски слалом проведен на 9 март, първи при мъжете е Кристиян Георгиев (Юлен), а при жените Теодора Пенчева (Амер Спортс).

Най-добрият ни състезател в сноуборда, Радослав Янков не участва, защото вече е в Пианкавало (Италия) за престоящия на 12 март старт за Световната купа в дисциплината паралелен слалом.

Призьорите от двата дни за купа „Пампорово“ бяха наградени от Георги Бобев, вицепрезидент на БФСки, Виктор Гичев, директор на състезанието и Стефан Присадов СК „Пампорово“. Пълните резултати от двата дни може да намерите на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Владимир Зографски с първи точки от лятната верига Гран при

Владимир Зографски спечели днес първите си точки от лятната верига за Гран при.

Владимир Зографски открива сезона с новия си треньорски щаб

Владимир Зографски започва на 23 юли (събота) състезателния си сезон във Висла с нов треньорски екип.

ФИС инспектира Банско за Световната купа по сноуборд

Директорът на Световната купа по алпийски сноуборд, Уве Байер направи днес инспекция на Банско за предстоящата през януари 2023 г Световна купа.

генерални спонсори
партньори