С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Златкова и Хаджистоянов са първи в слалома за купа „Пампорово“

Скиорите на „Юлен“ Юлия Златкова и Борислав Хаджистоянов спечелиха слаломите за купа „Пампорово“ днес. Втора след Златкова е Бояна Радева (Юлен), която вчера спечели гигантския слалом за купа „Пампорово“. Трета завърши Силвия Маджарска (Чамкория). При мъжете Хаджистоянов спечели пред Константин Стоилов (Витоша ски) и Никола Семерджиев (Пампорово). Победителят от слалома за купа „Пампорово“ на 17 март Калин Златков (Юлен) не стартира днес. Пълните резултати от стартовете в Пампорово, които са от календара на ФИС може да намерите на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

ФИС с отлична оценка за детските стартове по ски за Купа „Капи“

Най-голямото международно състезание по ски за деца в България – купа „Капи“ събра в Банско 200 таланти от рекордните за този ранг надпревари 12 държави. Организатори на събитието бяха „Юлен“ АД и БФСки.

Купа „Пампорово“ събра за 2 слалома талантите в ските до 16 г

Купа „Пампорово“ събра за два слалома младите ни таланти в ските до 14 и до 16 години.

БФСки проведе днес общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес общо събрание във връзка с изискване в програмата за финансиране на спортните клубове на Министерството на младежта и спорта.

генерални спонсори
партньори