С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Балканска купа в ски бягането за Даниел Пешков

Националът в ски бягането Даниел Пешков спечели Балканската купа. В последните стартове в Болу/Гереда (Тур), той зае трето място на 10 км.кл.стил и четвърто на 10 км.св. стил. В крайното подреждане за купата от 6 проведени състезания, Пешков събра 650 т. Втори с 640 е Флорин Долхаску (Рум). Останалите ни национали се класираха както следва: Тодор Малчов - 4-то място, Марио Матиканов 6-ти, Александър Огнянов 7-ми и Кристиян Божилов е 9-ти.

При жените, в крайното класиране за Балканска купа на трето място с 480 точки е Калина Недялкова. Първа се класира Аня Илич (Сърбия) с 900 точки, пред Тимеа Лоринч (Рум) - 580 т.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Пешков и Димитрова спечелиха масовия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Даниел Пешков и Валентина Димитрова спечелиха масовия старт на 10 км (свободен стил) при мъжете и жените от втория ден на Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Калина Недялкова спечели първия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Националката Калина Недялкова спечели първия старт при жените от Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Владимир Зографски с трета победа във веригата Гран при

Владимир Зографски продължи и днес доминацията си в лятната верига Гран При по ски-скок.

генерални спонсори
партньори