С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Трима от талантите ни в сноуборда са в Топ 15 на световното във Валмаленко

Силно се представиха днес българските таланти на световното първенство за младежи по сноуборд във Валмаленко (Ит). В паралелния гигантски слалом Тервел Замфиров зае девето място, Александър Кръшняк е 10-и, а Петър Гергьовски е 15-и. На квалификацията по-рано днес Замфиров бе първи на червеното трасе, а Кристиян Георгиев втори, но заради грешка във втория манш не влезе в топ 16. България е единствената страна с двама в топ 10. Това е първият сериозен успех за страната ни при младежите от 2009-а, когато Радослав Янков и Иван Ранчев влязоха на финалите. Утре ще се проведе и паралелния слалом в който ще участват и четиримата ни таланти.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Банско приема за първи път световна и европейска купа по сноуборд

Българската федерация по ски получи поредно признание по време на календарната конференция на ФИС в Порторож.

Талантите ни в сноуборда са отбор на месец март

Младите ни звезди в сноуборда Тервел Замфиров, Кристиан Георгиев, Петър Гергьовски и Александър Кръшняк спечелиха 9 гласа от общо 25 на спортните редакции в анкетата на Пресклуб „България“ за март.

Българска федерация по ски отпразнува своя 100-годишен юбилей

Българската федерация по ски отпразнува подобаващо своя 100-годишен юбилей.

генерални спонсори
партньори