С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Алберт Попов и Юлия Златкова са шампиони в слалома

Националите Алберт Попов (Мотен) и Юлия Златкова (Юлен) спечелиха днес титлите в слалома от държавното първенство. На писта „Пионер“ в Банско, Попов даде общо време от двата манша 1:42,80 мин. Втори е Камен Златков (Мотен) с 1:46,45 мин, а трети Калин Златков (Юлен) с 1:48,08 мин. Титлата е трета за Алберт в слаломите от държавните първенства на България.

При жените, първа е Юлия Златкова (Юлен) с 1:58,63 мин, пред Бояна Радева (Юлен) – 2:03,91 мин и Мария Калцояни (Гър) с 2:04,69 мин.

Утре състезанията в Банско продължават със слалом за купа „Пирин“.

На снимката: Алберт Попов (в средата) заедно с Камен (вляво) и Калин Златкови

 

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори