С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Алберт Попов се срещна в Банско с финалистите от „Научи се да караш ски“

Топ алпиецът на България, Алберт Попов посети финалния лагер на най-добрите млади таланти от проекта на БФСки и ММС с подкрепата на А1 – „Научи се да караш ски“. Националът се снима с учениците на финала на „Бъндеришка поляна“ и им пожела да обичат ските и природата. По-късно Попов посети финалистите и в хотел „Стражите“, където са настанени и за тях професионално се грижи екипът на Димитър Ваканчин. Всички млади таланти си направиха селфи с най-добрия ни алпиец, а след това той им подари свои картички с автограф. Лагерът в Банско на най-добре представилите се в 13-то издание на проекта на федерацията продължава. За обучението на учениците в ски курорт №1 се грижат професионалистите от „Юлен“.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори