С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Пешков и Димитрова са шампиони на България в интервалния старт с ролкови ски

Даниел Пешков (Банско) и Валентина Димитрова (Паничище 2009) са новите шампиони на България в интервалния старт с ролкови ски. Първенството се проведе на 8-10 септември на Юндола/Кръстава.

Днес на 15 км, Пешков финишира първи с 27:57,1 мин. Втори на 21,3 сек остана Симеон Деянов (Узана 2007), а трети 29,2 сек е Марио Матиканов (Александър Логистик).

При жените на 10 км., Димитрова постигна резултат от 22:20,7 мин. Втора на 42,8 сек е Теодора Малчева (Амбарица Ски), а бронзът е за Калина Недялкова (Александър Логистик), която изостана от първата на 1:28,3 мин.

Участие във всички възрастови групи взимат 153 състезатели от 10 клуба. Утре първенството продължава с крос.

Всички резултати може да намерите на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Талантите в ски скока със състезания в Симеоново и Самоков

След успешните инициативи на БФСки в София и Самоков с мобилната шанца от Словения, младите таланти мериха сили в нови два старта. На шанците в Симеоново и Самоков бяха поканени момчета и момичета, проявили интерес към ски скока по време на спортния празник #BeActive.

Поредно силно класиране за Зографски в Гран при

Пореден силен резултат регистрира Владимир Зографски в лятната верига Гран при.

Празник за ски скока и в Самоков

Българската федерация по ски и община Самоков организираха днес в парк "Туристическа градина" празник на ски скока.

 

генерални спонсори
партньори