С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БФСки направи уникален празник за децата пред НДК

Над 100 деца от 6 до 10 години направиха днес първите си ски скокове на мобилната шанца осигурена от Българската федерация по ски.
Федерацията се включи и в осмото издание на Европейската седмица на спорта пред НДК, като промотира дейността си и осигури незабравими емоции на децата и родителите им.
Инициатива е на Европейската комисия за насърчаване на спорта и физическата активност на гражданите на Европейския съюз
Национален координатор за България е Министерството на младежта и спорта, което изпълнява проект за отбелязване на Европейската седмица на спорта на национално ниво. Проектът се реализира с финансиране по Програма „Еразъм +“ на Европейския съюз.
На пространството в спортното селище Beactive федерацията осигури уникални емоции на малчуганите.
Голямата звезда на зимните ни спортове Алберт Попов също подкрепи инициативата. Повече от час той разговаря с децата, даде автографи и си направи селфи с всички желаещи. Всички фенове на зимните спортове можеха да разговарят и с вицепрезиденът на БФСки Георги Бобев и директора на стартовете за Световната купа в Банско Виктор Гичев.
Утре шанцата ще е в Самоков, където с подкрепата на Общината и БФСки всички желаещи деца от 6 до 10 г ще могат да направят първи стъпки в ски скока.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Банско приема за първи път световна и европейска купа по сноуборд

Българската федерация по ски получи поредно признание по време на календарната конференция на ФИС в Порторож.

Талантите ни в сноуборда са отбор на месец март

Младите ни звезди в сноуборда Тервел Замфиров, Кристиан Георгиев, Петър Гергьовски и Александър Кръшняк спечелиха 9 гласа от общо 25 на спортните редакции в анкетата на Пресклуб „България“ за март.

Българска федерация по ски отпразнува своя 100-годишен юбилей

Българската федерация по ски отпразнува подобаващо своя 100-годишен юбилей.

генерални спонсори
партньори