С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БФСки направи уникален празник за децата пред НДК

Над 100 деца от 6 до 10 години направиха днес първите си ски скокове на мобилната шанца осигурена от Българската федерация по ски.
Федерацията се включи и в осмото издание на Европейската седмица на спорта пред НДК, като промотира дейността си и осигури незабравими емоции на децата и родителите им.
Инициатива е на Европейската комисия за насърчаване на спорта и физическата активност на гражданите на Европейския съюз
Национален координатор за България е Министерството на младежта и спорта, което изпълнява проект за отбелязване на Европейската седмица на спорта на национално ниво. Проектът се реализира с финансиране по Програма „Еразъм +“ на Европейския съюз.
На пространството в спортното селище Beactive федерацията осигури уникални емоции на малчуганите.
Голямата звезда на зимните ни спортове Алберт Попов също подкрепи инициативата. Повече от час той разговаря с децата, даде автографи и си направи селфи с всички желаещи. Всички фенове на зимните спортове можеха да разговарят и с вицепрезиденът на БФСки Георги Бобев и директора на стартовете за Световната купа в Банско Виктор Гичев.
Утре шанцата ще е в Самоков, където с подкрепата на Общината и БФСки всички желаещи деца от 6 до 10 г ще могат да направят първи стъпки в ски скока.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори