С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БФСки направи уникален празник за децата пред НДК

Над 100 деца от 6 до 10 години направиха днес първите си ски скокове на мобилната шанца осигурена от Българската федерация по ски.
Федерацията се включи и в осмото издание на Европейската седмица на спорта пред НДК, като промотира дейността си и осигури незабравими емоции на децата и родителите им.
Инициатива е на Европейската комисия за насърчаване на спорта и физическата активност на гражданите на Европейския съюз
Национален координатор за България е Министерството на младежта и спорта, което изпълнява проект за отбелязване на Европейската седмица на спорта на национално ниво. Проектът се реализира с финансиране по Програма „Еразъм +“ на Европейския съюз.
На пространството в спортното селище Beactive федерацията осигури уникални емоции на малчуганите.
Голямата звезда на зимните ни спортове Алберт Попов също подкрепи инициативата. Повече от час той разговаря с децата, даде автографи и си направи селфи с всички желаещи. Всички фенове на зимните спортове можеха да разговарят и с вицепрезиденът на БФСки Георги Бобев и директора на стартовете за Световната купа в Банско Виктор Гичев.
Утре шанцата ще е в Самоков, където с подкрепата на Общината и БФСки всички желаещи деца от 6 до 10 г ще могат да направят първи стъпки в ски скока.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки уважи тържеството за 70 години на катедра „Снежни спортове“ на НСА

Българската федерация по ски уважи тържеството по повод 70 години на катедра „Зимни спортове“ на НСА „Васил Левски“.

Съветът на ФИС потвърди: Банско и Пампорово взимат стартове за Световната купа през сезон 2023/24

Съветът на Международната федерация по ски и сноуборд потвърди календарите за Световната купа за сезон 2023/24.

Томас Бах пожела на Алберт Попов и Радослав Янков да спечелят медали от игрите в Милано и Кортина 2026

Президентът на Международния олимпийски комитет (МОК), Томас Бах се срещна с топ състезателите на Българската федерация по ски (БФСки) Алберт Попов и Радослав Янков

генерални спонсори
партньори