С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Поредно силно класиране за Зографски в Гран при

Пореден силен резултат регистрира Владимир Зографски в лятната верига Гран при. Седмица след като завърши трети в Рашнов (Рум) най-добрият ни ски скачач зае и престижното шесто място с 242,3 т (93 и 90 м) в Хинценбах (Ав). Победител е Давид Кубацки (Пол) с 265,7 т (94 и 93,5 м). В генералното класиране за Гран при водач с 280 т е Кубацки с 280 т, пред Мануел Фетнер (Ав) с 210 и Камил Щох (Пол) със 182 т. Владимир Зографски е 11-ти със 110 т. Финалът на веригата е от 30 септември до 2 октомври в Клингентал (Гер).

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори