С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Влади Зографски с личен рекорд за Световната купа във Висла

Най-добрият ни ски скачач Владимир Зографски спечели първите си точки за Световната купа за новия сезон. Във втория старт във Висла (Пол) самоковецът зае 21-о място с 249,8 т (123,5 и 125 м). Така той спечели 10 точки за генералното класиране. За Зографски това е най-доброто му представяне за Световната купа във Висла. Досега той бе печелил точки за СК в полския зимен център само през 2013-а, когато завърши 29-и. Победител във Висла и днес е Давид Кубацки (Пол) с 287 т (131 и 133,5 м). Той води и за СК с пълен актив от 200 т. Зографски е 30-и с 10. Следващите стартове за СК ще са в Рука (Финл) на 25-27 ноември.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Пешков и Димитрова спечелиха масовия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Даниел Пешков и Валентина Димитрова спечелиха масовия старт на 10 км (свободен стил) при мъжете и жените от втория ден на Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Калина Недялкова спечели първия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Националката Калина Недялкова спечели първия старт при жените от Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Владимир Зографски с трета победа във веригата Гран при

Владимир Зографски продължи и днес доминацията си в лятната верига Гран При по ски-скок.

генерални спонсори
партньори