С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Влади Зографски с личен рекорд за Световната купа във Висла

Най-добрият ни ски скачач Владимир Зографски спечели първите си точки за Световната купа за новия сезон. Във втория старт във Висла (Пол) самоковецът зае 21-о място с 249,8 т (123,5 и 125 м). Така той спечели 10 точки за генералното класиране. За Зографски това е най-доброто му представяне за Световната купа във Висла. Досега той бе печелил точки за СК в полския зимен център само през 2013-а, когато завърши 29-и. Победител във Висла и днес е Давид Кубацки (Пол) с 287 т (131 и 133,5 м). Той води и за СК с пълен актив от 200 т. Зографски е 30-и с 10. Следващите стартове за СК ще са в Рука (Финл) на 25-27 ноември.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори