С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Влади Зографски с личен рекорд за Световната купа във Висла

Най-добрият ни ски скачач Владимир Зографски спечели първите си точки за Световната купа за новия сезон. Във втория старт във Висла (Пол) самоковецът зае 21-о място с 249,8 т (123,5 и 125 м). Така той спечели 10 точки за генералното класиране. За Зографски това е най-доброто му представяне за Световната купа във Висла. Досега той бе печелил точки за СК в полския зимен център само през 2013-а, когато завърши 29-и. Победител във Висла и днес е Давид Кубацки (Пол) с 287 т (131 и 133,5 м). Той води и за СК с пълен актив от 200 т. Зографски е 30-и с 10. Следващите стартове за СК ще са в Рука (Финл) на 25-27 ноември.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Луиза Бертани с исторически резултат в Европейската купа

Италианката с български паспорт, Луиза Бертани зае днес впечатляващото девето място в гигантския слалом за Европейската купа в Цинал (Швейц).

Камен Златков: Целта ми е да стана по-стабилен

Българският национал в алпийските ски, Камен Златков заяви днес, че се надява на добро представяне през предстоящия сезон.

Алберт Попов: Мястото ми е в топ 10 на Световната купа

Алберт Попов вярва, че може да влезе сред десетте най-добри слаломисти в света през предстоящия сезон

генерални спонсори
партньори