С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Президентът на БФС Цеко Минев бе отличен с медал от НСА

Ректорът на НСА "Васил Левски", проф. Николай Изов награди президента на БФСки и член на Съвета на ФИС, Цеко Минев с медал за Принос в утвърждаване престижа на НСА "В. Левски". Това стана по време на тържественото честване на Деня на академията - 15 ноември. Паметната дата е свързана с откриването на първата учебна година във висшето ни училище, случило се през 1942 г., точно преди 80 години.

В чест на повода бяха поднесени венец и цветя пред паметника на Васил Левски и се проведе Тържествен академичен съвет, на който бяха удостоени с почетни награди бележити личности на НСА. Събитието уважиха с присъствието си кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, президентът на БФСки Цеко Минев, председателят на Настоятелството на НСА Красимир Дачев, членът на УС на АУС „Академик“ Спас Ставрев и др.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори