С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Владимир Зографски с нови точки от "Четирите шанци"

Владимир Зографски завърши на 23-то място в Инсбрук в третото състезание от веригата "Четирите шанци", която е част от Световната купа по ски скок.
29-годишният Зографски направи скокове 116 и 115,5 метра, за които получи точно 209 точки.
Първи в надпреварата стана Давид Кубацки. Полякът преодоля 127 и 121,5 метра при двата си скока и това му стигна да събере 265,2 точки, с които изпревари победителя от първите две състезания в Оберстдорф и Гармиш-Партенкирхен Халвор Егнер Гранеруд.
Преди последното състезание от "Четирите шанци" в Бишофсхофен в петък лидер в класирането за "Златния орел" с 877,8 точки е Гранеруд. Втори с 854,5 точки е Кубацки, а трети с 823,5 точки и само теоретични шансове за краен успех е Ланишек. Владимир Зографски е на 24-то място с 516,6 точки.
В генералното класиране за Световната купа първи е Кубацки с 870 точки. Ланишек е втори със 742, а на трето място е Гранеруд с 696 т.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори