С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Луиза Бертани с нова победа в гигантски слалом за ФИС

Състезаващата се за България, Луиза Бертани постигна днес нова победа в гигантски слалом на ФИС. Алпийката бе №1 в италианския зимен център Кронплац. 26-годишната Бертани даде най-добро равно време с Елиза Платино (Италия) в първия манш. След стабилно каране и във втория, тя зае първото място с общо време 2:29.69 минути. Платино остана втора с изоставане от три стотни, а призовата тройка допълни финландката Ерика Пикалайнен, на 0.63 секунди след победителката.
Бертрани печели гигантски слалом в Кронплац за втори път в последните дни, след като триумфира на същата писта и в края на декември в откритото първенство на Албания.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БОК награди медалистите от Европейския младежки олимпийски фестивал и техните треньори

Българският олимпийски комитет награди медалистите от Зимния европейски младежки олимпийски фестивал във Фриули, Венеция Джулия 2023.

Милуш Панчев със силно представяне за купа „Тополино“

Успешно се представи днес Милуш Панчев в гигантския слалом за купа „Тополино“, което е неофициално световно първенство по ски за деца до 16 г. При момчетата до 14 г Панчев, който е състезател на СК „Юлен“ зае престижното шесто място на 1,49 сек от победителя Елиас Мунд (Гер).

Трети медал за България на олимпийския фестивал в Италия

Младите български сноубордисти спечелиха трети медал на продължаващия в Италия олимпийски зимен европейски фестивал.

генерални спонсори
партньори