С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Луиза Бертани с нова победа в гигантски слалом за ФИС

Състезаващата се за България, Луиза Бертани постигна днес нова победа в гигантски слалом на ФИС. Алпийката бе №1 в италианския зимен център Кронплац. 26-годишната Бертани даде най-добро равно време с Елиза Платино (Италия) в първия манш. След стабилно каране и във втория, тя зае първото място с общо време 2:29.69 минути. Платино остана втора с изоставане от три стотни, а призовата тройка допълни финландката Ерика Пикалайнен, на 0.63 секунди след победителката.
Бертрани печели гигантски слалом в Кронплац за втори път в последните дни, след като триумфира на същата писта и в края на декември в откритото първенство на Албания.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Зографски със 17-то място на голямата шанца в Рука

Владимир Зографски зае 17-то място във втория старт за Световната купа за новия сезон на голямата шанца в Рука (Финл).

Алберт Попов продължава с тренировките в Кабдалис

Най-добрият български алпиец Алберт Попов продължава тренировките в шведския курорт Кабдалис. Попов и неговият екип са там вече втора седмица.

Даниел Пешков и Калина Недялкова с по 2 титли от държавното с ролкови ски

Даниел Пешков (Банско) и Калина Недялкова (Александър Логистик) спечелиха до момента по две титли от лятното държавно по ски бягане с ролкови ски.

генерални спонсори
партньори