С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Владимир Зографски се класира за финалите в Закопане

Владимир Зографски преодоля без проблеми квалификациите на състезанието за Световната купа по ски скок в Закопане (Пол). Той направи скок от 110 метра и събра 93,5 точки, което му отреди 43-о място в класирането, като първите 50 продължават напред.
Квалификацията бе спечелена от световния шампион за младежи Даниел Чофениг (Ав), който направи скок от 138,5 м и получи 149,1 точки. Австриецът спечели и премията от 3000 швейцарски франка за успеха си.
Днес е отборното състезание, а индивидуалният старт в Закопане е утре и ще бъде излъчен пряко по Евроспорт 1 от 19,45 ч.
фото Тадеуш Миежински

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БОК награди медалистите от Европейския младежки олимпийски фестивал и техните треньори

Българският олимпийски комитет награди медалистите от Зимния европейски младежки олимпийски фестивал във Фриули, Венеция Джулия 2023.

Милуш Панчев със силно представяне за купа „Тополино“

Успешно се представи днес Милуш Панчев в гигантския слалом за купа „Тополино“, което е неофициално световно първенство по ски за деца до 16 г. При момчетата до 14 г Панчев, който е състезател на СК „Юлен“ зае престижното шесто място на 1,49 сек от победителя Елиас Мунд (Гер).

Трети медал за България на олимпийския фестивал в Италия

Младите български сноубордисти спечелиха трети медал на продължаващия в Италия олимпийски зимен европейски фестивал.

генерални спонсори
партньори