С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Камен Златков с рекордно класиране в Европейската купа

Рекордно класиране в Европейската купа по ски записа тази вечер националът ни Камен Златков. На нощния слалом в Яун (Швейц), Камен завърши шести с 1:39,13 мин. Той изостана само с 0,30 сек от третия Халвор Гунклейсруд (Нор). Пръв е Линус Вите (Гер) с 1:38,68 мин, а на 0,02 сек втори е Джет Сеймур (САЩ). в състезанието на осветление участваха много от стартиращите редовно в Световната купа. Най-доброто класиране на Камен за ЕК досега бе 11-то място от слалома в Леви през 2018-та.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори