С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Камен Златков с рекордно класиране в Европейската купа

Рекордно класиране в Европейската купа по ски записа тази вечер националът ни Камен Златков. На нощния слалом в Яун (Швейц), Камен завърши шести с 1:39,13 мин. Той изостана само с 0,30 сек от третия Халвор Гунклейсруд (Нор). Пръв е Линус Вите (Гер) с 1:38,68 мин, а на 0,02 сек втори е Джет Сеймур (САЩ). в състезанието на осветление участваха много от стартиращите редовно в Световната купа. Най-доброто класиране на Камен за ЕК досега бе 11-то място от слалома в Леви през 2018-та.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Зографски със 17-то място на голямата шанца в Рука

Владимир Зографски зае 17-то място във втория старт за Световната купа за новия сезон на голямата шанца в Рука (Финл).

Алберт Попов продължава с тренировките в Кабдалис

Най-добрият български алпиец Алберт Попов продължава тренировките в шведския курорт Кабдалис. Попов и неговият екип са там вече втора седмица.

Даниел Пешков и Калина Недялкова с по 2 титли от държавното с ролкови ски

Даниел Пешков (Банско) и Калина Недялкова (Александър Логистик) спечелиха до момента по две титли от лятното държавно по ски бягане с ролкови ски.

генерални спонсори
партньори