С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

ЕЛА В ОТБОРА! НАСЛАДИ СЕ НА УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ЗИМАТА И ПЛАНИНАТА С УНИКАЛНАТА СПЕЦИАЛНО ИЗРАБОТЕНА ЗА БЪЛГАРИЯ СЕРИЯ ПАТРИОТ НА X-BIONIC.

Водещите български атлети в алпийските ски и сноуборд дисциплини влизат в отбора на X-BIONIC, заедно с имена като Марко Одермат, Уенди Холденер и много други топ атлети от Швейцария, Франция, Италия и Германия.

Зимата е предизвикателство, особено ако спортувате във високата планина. Искате да увеличите издръжливостта си? Тогава си струва да се погрижите за телесната си температура. Това ще ви позволи да се представяте по-добре и да преодолеeте слабостите на собственото си тяло.

Със сигурност си спомняте първия път, когато отидохте на ски в планината и след няколко спускания почувствахте студ, смесен с топлина? По това време може би не сте мислили за голямото значение на функционалното зимно облекло, но X-Bionic ви въвежда в една различна реалност на зимните спортове.

Удобството през зимата е от значениe. И когато става дума за функционално облекло, това вече е постигнато с прецизната работа на Energy Accumulator®. Научните тестове демонстрират: Energy Accumulator® дава възможност на сноубордистите, скиорите, туристите и планинските бегачи да се представят много по-добре и да увеличат издръжливостта си. Специалистите на X-BIONIC® са проучили до последния детайл физиологичните изисквания на зимата и са създали уникални комбинации в многократно награждаваното зимно спортно функционално облекло X-BIONIC.

ENERGY ACCUMULATOR 4.0 BULGARIA PATRIOT EDITION е високотехнологично решение в българските национални цветове за изключително висока производителност при всякакви метеорологични условия, съчетание на уникални научни технологии и швейцарска прецизност и качество.

С X-BIONIC® ENERGY ACCUMULATOR 4.0 PATRIOT в комплект блуза и панталони можете да се насладите на вдъхновяващия ефект на атрактивния дизайн в бяло, червено и зелено.
Легендарната патентована 3D Bionic Sphere® система с технологията ThermoSyphon® е по-мощна от всякога и е активна върху гърдите и гърба: сложните 3D структури и Y-образните елементи увеличават максимално обмена на въздух, охлаждат, когато се потите и топлят, когато ви е студено - сега още по-бързо и по-ефективно от всякога.
Технологията X-Impact позволява по-бързо връщане на венозна кръв към сърцето и помага на вашите мускули и органи да се насищат с кислород и да се хранят по-бързо. Partialkompression® поддържа ефекта на подобряване на производителността, като същевременно усилва притока на кръв за оптимално охлаждане.

Комбинирайте удоволствието и с чорапите X-SOCKS® 4.0 SKI PATRIOT BULGARIA 4.0 и получете топлина и защита срещу уморени крака.
Иновациите, базирани на 20-годишен опит, сега ви предлагат още повече комфорт за дълготрайна работа. С уникалната Smart Compression Zone, високотехнологичните чорапи Generation 4.0 подобряват кръвообращението и снабдяването с хранителни вещества в напрегнатите мускулни зони. Предотвратяват уморените крака и осигуряват удоволствие от карането на ски дори след много часове в снега. Гениално проектираният Air-Conditioning Channel® 4.0 поддържа краката ви сухи и топли дори при тежки спускания. Анатомично оформената подложка има стабилизиращ ефект и предпазва от преждевременна умора. Многобройни протекторни технологии оптимизират устойчивостта срещу наранявания на пръстите на краката, петите, глезените и пищялите. Новата система HeliXCoil, интегрирана в материала, обхваща прасеца с две концентрично изплетени спирали, които имат стабилизиращ ефект върху мускулите, насърчават кръвообращението и намаляват риска от наранявания, свързани с умората.

Ела и ти в отбора на X-BIONIC BULGARIA PATRIOT EDITION! Наслади се максимално на удоволствието от зимата и планината.

Всички продукти от серията X-BIONIC BULGARIA PATRIOT EDITION може да откриете в официалния представител на X-BIONIC за България – МАКСПОРТ – най-добрите спортни магазини.

БФСКИ

Перспективите пред България да бъде домакин на Зимните младежки олимпийски игри през 2028 г. бяха обсъдени на работна среща в президентската институция

България разполага с голям потенциал и отлични природни условия за организирането и провеждането на Зимни младежки олимпийски игри

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

генерални спонсори
партньори