С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

ЕЛА В ОТБОРА! НАСЛАДИ СЕ НА УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ЗИМАТА И ПЛАНИНАТА С УНИКАЛНАТА СПЕЦИАЛНО ИЗРАБОТЕНА ЗА БЪЛГАРИЯ СЕРИЯ ПАТРИОТ НА X-BIONIC.

Водещите български атлети в алпийските ски и сноуборд дисциплини влизат в отбора на X-BIONIC, заедно с имена като Марко Одермат, Уенди Холденер и много други топ атлети от Швейцария, Франция, Италия и Германия.

Зимата е предизвикателство, особено ако спортувате във високата планина. Искате да увеличите издръжливостта си? Тогава си струва да се погрижите за телесната си температура. Това ще ви позволи да се представяте по-добре и да преодолеeте слабостите на собственото си тяло.

Със сигурност си спомняте първия път, когато отидохте на ски в планината и след няколко спускания почувствахте студ, смесен с топлина? По това време може би не сте мислили за голямото значение на функционалното зимно облекло, но X-Bionic ви въвежда в една различна реалност на зимните спортове.

Удобството през зимата е от значениe. И когато става дума за функционално облекло, това вече е постигнато с прецизната работа на Energy Accumulator®. Научните тестове демонстрират: Energy Accumulator® дава възможност на сноубордистите, скиорите, туристите и планинските бегачи да се представят много по-добре и да увеличат издръжливостта си. Специалистите на X-BIONIC® са проучили до последния детайл физиологичните изисквания на зимата и са създали уникални комбинации в многократно награждаваното зимно спортно функционално облекло X-BIONIC.

ENERGY ACCUMULATOR 4.0 BULGARIA PATRIOT EDITION е високотехнологично решение в българските национални цветове за изключително висока производителност при всякакви метеорологични условия, съчетание на уникални научни технологии и швейцарска прецизност и качество.

С X-BIONIC® ENERGY ACCUMULATOR 4.0 PATRIOT в комплект блуза и панталони можете да се насладите на вдъхновяващия ефект на атрактивния дизайн в бяло, червено и зелено.
Легендарната патентована 3D Bionic Sphere® система с технологията ThermoSyphon® е по-мощна от всякога и е активна върху гърдите и гърба: сложните 3D структури и Y-образните елементи увеличават максимално обмена на въздух, охлаждат, когато се потите и топлят, когато ви е студено - сега още по-бързо и по-ефективно от всякога.
Технологията X-Impact позволява по-бързо връщане на венозна кръв към сърцето и помага на вашите мускули и органи да се насищат с кислород и да се хранят по-бързо. Partialkompression® поддържа ефекта на подобряване на производителността, като същевременно усилва притока на кръв за оптимално охлаждане.

Комбинирайте удоволствието и с чорапите X-SOCKS® 4.0 SKI PATRIOT BULGARIA 4.0 и получете топлина и защита срещу уморени крака.
Иновациите, базирани на 20-годишен опит, сега ви предлагат още повече комфорт за дълготрайна работа. С уникалната Smart Compression Zone, високотехнологичните чорапи Generation 4.0 подобряват кръвообращението и снабдяването с хранителни вещества в напрегнатите мускулни зони. Предотвратяват уморените крака и осигуряват удоволствие от карането на ски дори след много часове в снега. Гениално проектираният Air-Conditioning Channel® 4.0 поддържа краката ви сухи и топли дори при тежки спускания. Анатомично оформената подложка има стабилизиращ ефект и предпазва от преждевременна умора. Многобройни протекторни технологии оптимизират устойчивостта срещу наранявания на пръстите на краката, петите, глезените и пищялите. Новата система HeliXCoil, интегрирана в материала, обхваща прасеца с две концентрично изплетени спирали, които имат стабилизиращ ефект върху мускулите, насърчават кръвообращението и намаляват риска от наранявания, свързани с умората.

Ела и ти в отбора на X-BIONIC BULGARIA PATRIOT EDITION! Наслади се максимално на удоволствието от зимата и планината.

Всички продукти от серията X-BIONIC BULGARIA PATRIOT EDITION може да откриете в официалния представител на X-BIONIC за България – МАКСПОРТ – най-добрите спортни магазини.

БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори